woensdag 7 november 2012

SundayMonday.nl


Eigenlijk had ik al veel eerder een bericht moeten plaatsen over deze webshop vol trendy en originele items. Maar vandaag is dan eindelijk de dag aangekomen dat ik heb plaats. :-)


Trendy, ja dat zijn wel meer merken, maar origineel dat wordt alweer wat lastiger. Dit is voor SundayMonday helemaal niet ingewikkeld en dat is niet eens het enigste, de kleding is naast dat het origineel is, ook nog eens multifunctioneel.

Suzanne de vrouw achter de webshop SundayMonday.nl ontwerpt verschillende kledingstukken die je op verschillende manieren kan dragen. Zo kan je er op zondag flaneren over de boulevard en kan je met die zelfde jurk maandag netjes en serieus op je werk verschijnen.

Zo is er de "Chique Satin Dress" die je wel op 12 manieren kan dragen! Hoe leuk is dat, ik zeg kopen! Je hebt 12 jurken in je kast maar je gebruikt niet de ruimte voor die 12 jurken. Dit is nog eens een goed excuus om je kledingkast bij te vullen met maar liefst 12 items!

"Chique Satin Dress"

Dat is nog niet eens alles. Sinds kort worden er ook limted editions verkocht. Van deze kledingstukken zijn er maar een paar, of soms is er maar één. Dus dan ben je de enige die met die ene echte SundayMonday loopt. Ze heeft aan alles gedacht. Want naast kleding, kan je ook voor verschillende accessoires en sieraden terecht bij SundayMonday.

Nieuwschierig geworden? Check dan snel de webshop van Suzanne. www.SundayMonday.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten