zondag 25 november 2012

Sparkling Dresses


Sinterklaas is nog maar net in het land, terwijl ik eigenlijk alweer verlang naar de kerst. Dit vanwege het gezellige sfeertje, met lichtjes, versierden kerstbomen, gezellig met vrienden en familie en met mooie feestelijke kleding aan. Ondanks dat we even moeten wachten, is het natuurlijk nooit te vroeg om alvast een leuke kerst outfit te scoren.


Als ik aan een kerst outfit denk, denk ik ook aan glitter en glamour. Met de glitter jurkjes die ik voor jullie heb geselecteerd, val je zeker op als je ergens binnen komt. Kijk snel mee naar mijn selectie en kies de leukste uit.

van links naar rechts
Bruin 79,95 Mango/ Koper 163,- Topshop/ Rood 85,- Topshop
Zilver 65,- River Island/ Zwart 49,95 Mango/ Grijs 59,95 Vila

Geen opmerkingen:

Een reactie posten