maandag 5 november 2012

Shopping Review: Pull&Bear


Het is alweer veelte lang geleden, dat ik jullie blij maakte met een shopping review. Mijn excuses hiervoor, maar ik had hier zo mijn reden voor. Ik ben namelijk de laatste tijd veel in de hoofdstad van ons land te vinden. Hier zijn natuurlijk genoeg leuke winkels die een review verdienen, maar om alleen maar over winkels uit Amsterdam te schrijven wordt misschien ook nog al saai en voorspellend.

Daarom greep ik zaterdag mijn kans tijdens mijn bezoek aan Tilburg. Veel tijd om te winkelen had ik niet, maar tot mijn grote verrassing zag ik in de verte Pull&Bear staan! Ik nam een sprintje naar de winkel en al snel was mijn keuze gemaakt. Ik ga een review maken over deze leuke winkel.

Pull&Bear, een toffe winkel waar ik graag rond snuffel en winkel. Alleen erg jammer dat ik niet zomaar langs kan want bij mij in de buurt bevindt er namelijk geen. Toch wel stom hoor, dat onze hoofdstad waar ik bijna elke dag te vinden ben hem niet heeft. Eigenlijk ook maar goed ook, want anders hou ik straks helemaal geen geld over.


Pull&Bear valt onder het bedrijf Inditex, waar onder andere ook Zara en Bershka onder vallen. De grootste Pull&Bear winkel ter wereld bevindt zich in Rotterdam. Ik ben in Tilburg geweest en daarom gaat deze review ook over deze winkel.

We gaan beginnen!Sfeer & Indeling:
Het was erg rustig in de winkel, dit maakte het voor mij erg overzichtelijk. Ik denk wel dat als het drukker is, dat je net zoals bij de Zara en Bershka soms door de bomen het bos niet meer ziet. De winkel is groot, wat ik aan de voorkant niet gelijk door had. Ik vond de indeling niet helemaal duidelijk. Zo kon je aan de linker kant de vrouwencollectie vinden en aan de rechter kant die van de mannen. Alleen werd dit in het midden van de winkel opeens verstoort en werd het opeens weer vrouwen en toen weer mannen. Met al die leuke wijde truien die nu in zijn, wist ik soms even niet of ik een mannen trui of een vrouwen vast had. Haha, maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen. (ik vind mannen kleding soms net zo leuk misschien vandaar) De sfeer was oke, maar niet erg gezellig of uitnodigend. De winkel zag er verder netjes uit en was zeker geen rommeltje.

Personeel & Paskamers:
Het personeel zij je geen gedag als ik langs liep, dit vond ik wel een beetje apart. Maar als ik dat zou vergeten was het personeel vriendelijk. De paskamers waren netjes. Het gekke was wel dat het meisje van de paskamers opeens weg was toen ik klaar was met passen. Zo wist ik niet wat ik met mijn kaartje en overtollige kleding moest. Dit is wel een min punt vind ik.


Artikelen:
De collectie was heel erg leuk. Wijde wollen warme truien, stoere spijkerbroeken, hippe schoenen en schattige tops. Ik hou wel van het stijltje van Pull&Bear. Als je zou willen zou je een hele outfit kunnen shoppen, voor een betaalbare prijs. 

Prijs & Kwaliteit:
Bijna alles wat ik vast hield was €39,99. Is dit toeval of heeft Pull&Bear wat met dit bedrag? De prijzen van de kledingstukken zijn goedkoper dan Zara en kan je denk ik wel vergelijken met de Bershka. De kwaliteit van de artikelen die Pull&Bear verkoopt is naar mijn idee erg goed. Ik heb nog geen klachten gehad, of dit moet nog komen.

Ondanks de min punten die er zeker waren bij deze winkel, zou ik als nog een keer langs gaan. Dit omdat ik niet elke dag bij Pull&Bear kan shoppen en ik het een erg leuke winkel vind. De collectie's zijn leuk en de betaalbare prijzen zijn ook niet geheel onbelangrijk. 

Dus ben je een keer in Tilburg ga dan zeker langs Pull&Bear. Benieuwd naar wat ze verkopen? Ik heb een paar leuke items voor je uitgezocht.

van links naar rechts
Ketting €12,99/Trui €39,99/Rok €29,99
Blouse €15,99/Jack €49,99
Tas €39,99/Jeans €39,99/T-shirt €15,99Geen opmerkingen:

Een reactie posten