donderdag 1 november 2012

Shoppen bij Bas Kosters

Je leest het goed, de opvallende Nederlandse ontwerper Bas Kosters heeft straks een tijdelijk winkel in Amsterdam.


De geruchten dat er een winkel zou komen met de enige echte collectie's van Bas Kosters had ik al gehoord. Maar ik durfde er eigenlijk nog niet veel aandacht aan te geven, omdat ik nog niks zeker wist. Tot dat ik gister avond via twitter het bericht las, dat de enige echte Bas Kosters shop vanaf 6 november te vinden is, op de Wolvenstraat 5 in de winkel Le Souk te Amsterdam. Het is dus een soort shop in shop.


Super blij was ik met dit bericht, want ik ben zoals jullie misschien weten een Bas Kosters fan! Lekker gek doen en je eigen weg volgen in de mode. Dat is iets wat ik super leuk aan hem vind Ik vind het namelijk erg knap dat hij zo kan denken en dat maakt hem inspirerend. Natuurlijk vind ik niet alles even leuk, maar het kleurrijke en de originele ontwerpen spreken mij erg aan. De Bas Kosters winkel is vanaf 6 november tot 29 december te bezoeken. Wil je graag Bas Kosters in het echt ontmoeten. Ga dan eens langs op een zaterdag, want dan staat hij zelf in de winkel. Ik ga natuurlijk proberen om een keer langs te gaan. Misschien kan ik dan gelijk een leuke review voor jullie maken. 

Le Souk
Wolvenstraat 5
Amsterdam

Openingstijden:


ma: gesloten
di: 10.00 - 19.00
wo: 10.00 - 19.00
do: 10.00 - 19.00
vr: 10.00 - 19.00
za: 10.00 - 19.00
zo: gesloten


Did You C.. <3 Bas Kosters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten