maandag 26 november 2012

Rimmel: Precious Stones Nailpolish


Gister was ik al in de glitter-stemming en vandaag ga ik gewoon lekker door. Dit keer met een review over de mooie glitter, sparkel nagellakjes "Precious Stones" van Rimmel. 

Tot mijn verbazing won ik vorige week een goodiebox van Rimmel. Ik was natuurlijk super blij en nieuwsgierig, want ik wist niet wat er in zou zitten. Zaterdagavond kwam opeens de postbode het pakje nog langs brengen. Een envelop vol leuke dingen, het leek wel alsof ik alweer jarig was. Als nagellak junkie vielen de twee "Precious Stones" nagellakjes die uit de envelop kwam gelijk op.  Ik kon niet wachten om ze te swatchen en dat wou ik graag met jullie delen.


De "Precious Stones" nagellak is in twee kleuren verkrijgbaar. Dat zijn 002 Ruby Crush een nagellak vol kleine rode glitters en grove zilveren glitters en 001 Diamond Dust een nagellak vol zilveren kleine en grove glitters, die in verschillende kleuren veranderen als het licht erop komt te staan. 

Sinds een tijdje vind ik glitter nagellak weer interessant worden maar een goede nagellak waar ook de glitter op je nagel blijven zitten inplaats van op het kwastje had ik nog niet gevonden.  Omdat ik nog geen goede ervaringen heb gehad met een glitter nagellak verwachten ik dus niet zoveel, maar de potjes zien er hoopvol uit.


WAUW, Wat een glitter zeg! Als basis heb ik de zwarte 60 seconds nagellak van Rimmel gebruikt, wat eigenlijk helemaal niet nodig was geweest, want je kan het prima als "gewone" nagellak gebruiken. De glitters stralen van je nagels af en dit maar met één laagje. Een echte topper, al zeg ik het zelf. De rode kleur, vind ik echt een kerst nagellakje, terwijl ik de zilveren wat stoerder vind en sneller ook overdag zou dragen. 

De nagellak kan je prima dragen bij de verschillende jurkjes die ik gister voor je had geselecteerd. (klik hier voor het blogbericht) De "Precious Stones" nagellakjes zijn €6,99 en zijn bij verschillende drogisten verkrijgbaar. Ben je opzoek naar glitter, dan zou ik zeggen kopen maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten