dinsdag 6 november 2012

Mode Marché


Zaterdag 24 november is het weer zover. De elfde editie van de Mode Marché vindt weer plaats. Wat dit precies is en inhoud ga ik in dit bericht allemaal vertellen.


Een wereld vol mode, daar houden wij wel van toch? Dankzij Esmé de Smit en Joost van Gorsel wordt dit mede mogelijk gemaakt. Want zij zijn het brein achter de Mode Marché.

Mode Marché is een stock en sample sale, waarbij (jonge) ontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollectie's verkopen. Een mix van nieuw talent en gevestigde modemerken komen samen en creëren voor jou een geweldige wereld vol mode. 

Naast mode worden er ook aandacht besteeds aan andere onderwerpen. Zoals kunst, fotografie en muziek. Naar mijn idee, een feestje om naar toe te gaan en een bron van inspiratie. Voor de gene die niet kan wachten en de eerste wilt zijn. Zijn er voor €8,50 VIP kaarten te koop. Je mag dan vanaf 12.00 tot 13.00 helemaal los gaan. Deze kaartjes zijn te verkrijgen via SHPPR. (Het adres zal ik hier onder neerzetten.) Hoeft dit niet zo voor jou, maar wil je wel lekker rond neuzen. Dan kan je voor €3,- een kaartje kopen aan de deur. Ik weet niet of ik er naar toe kan, want Rotterdam is voor mij niet naast de deur. Wel lijkt het me super gaaf en ik ben daarom ook erg benieuwd. Ga jij wel?

Wanneer:
Zaterdag 24 november

Openingstijden:
VIP: 12.00 tot 19.00
Iedereen: 13.00 tot 19.00

Adres Mode Marché:

CapeTownRotterdam.com
(Fenix 2)
Veerlaan 13
Rotterdam


Adres VIP Kaarten:

SHPPR
Van Oldenbarneveltstraat 113
3012 GS Rotterdam

bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten