donderdag 8 november 2012

M.I.A. gaat aan de slag voor Versace


Een idool heb ik eigenlijk nooit echt gehad. Maar sinds ik het bestaan weet van M.I.A vind ik haar helemaal leuk. Ik heb al haar cd's en sinds ik naar haar concert ben geweest in Paradiso ben ik helemaal verliefd op haar geworden. Ik hou van haar lekkere beats en haar toffe originele en opvallende kledingstijl. Toen ik dit nieuws dan ook hoorde wou ik het gelijk met jullie delen. M.I.A. gaat namelijk een samenwerking aan met het modehuis Versace!

Tijdens een lezing in het Museum van moderne kunst in New York, werd dit nieuws perongeluk door M.I.A. onthuld. Het publiek kon namelijk een blik werpen op haar desktop, wat achter haar bevond en waar mega groot kwam te staan: "Versace Print", "Bootleg Versace" en "Versace Outlines". M.I.A. kon er niet meer omheen en zo moest ze de samenwerking wel toegeven. Ze is een echte Versace liefhebber en werd dan ook de laatste tijd vaak met de prints van het bekende modehuis gezien. 

Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat en ik vind het ook erg leuk. Ik zeg..: "wordt vervolgt!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten