vrijdag 9 november 2012

Kapotte Panty


Is het trendy of is het gewoon armoede? De kapotte panty vol gaten en ladders zie je steeds vaker in het straatbeeld verschijnen.


Terwijl ik enorm baal als ik er achter kom dat ik een ladder of gat in mijn panty heb, zijn er meisjes die dit helemaal geweldig vinden en het liefst er een paar bij maken. Hmm.. wat ik hier van moet vinden, dat weet ik eigenlijk niet helemaal zo goed.

Dat we langzaam toch wel weer de rebelse kant op gaan is duidelijk te zien in het straatbeeld. Invloeden uit de Punk zie je in verschillende trends terug komen. Zo zijn al een tijdje de kapotte spijkerbroeken  leder jasjes en stoere boots helemaal je van het. Maar die panty, daar kan ik niet zo goed aan wennen. Nou zou je me ook niet zo snel zien in een broek met meer gaten dan stof, maar geef nou toe. Een panty is al zo koud met dit weer en dan zou je er ook nog eens gaten in maken of wat ik ook nog eens apart vind, eentje kopen met gaten erin. Ik krijg al blaasontsteking als ik er aan denk.


Misschien vind je me ouderwets, tuttig of niet out of the box denken, maar dat is nou eenmaal zo. Er zijn trouwens wel uitzonderingen. Gebruik je deze (trendy) panty in een stoere fotoshoot dan is het naar mijn idee een ander verhaal, dan dat je met je deze panty je school of werk binnen huppelt.

Ik ben benieuwd wat jij er van vindt. Mij zal je niet zo snel in zo'n panty voorbij zien springen, dat is één ding wat zeker is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten