woensdag 28 november 2012

H&M Lookbook SS13


Terwijl wij nog lekker in onze warme truien kruipen en niet zonder handschoenen over straat kunnen. Heeft H&M gister haar lookbook van de lente 2013 gelanceerd. Ik moet er nog niet aan denken om met blote benen over straat te gaan, maar goed een voorproefje is altijd fijn. Want nieuwsgierig blijf ik toch altijd wel maar nieuwe collectie's.

We zien bij de vrouwen veel creme en donkere tinten, transparanten stoffen en drukke prints en reliĆ«fs. Persoonlijk heb ik niet echt iets gezien wat ik zou willen hebben, maar wie weet verander ik nog van gedachten.

Bij de mannen zien we naast aarde tinten en creme, ook felle kleuren zoals groen, blauw en rood/roze. Daarnaast zijn er ook gezellige kleurrijke pakken te zien. De collectie van de mannen is naar mijn idee een stuk gewaagder en veelzijdiger dan van de vrouwen. 

Benieuwd? Bekijk dan snel de filmpjes.Geen opmerkingen:

Een reactie posten