zaterdag 17 november 2012

Cadeautips: Parfum en Eau de Toilette


Één keer per week, vanaf zaterdag 6 oktober tot en met de 22 december de laatste zaterdag voor Kerstmis zal ik verschillende cadeautips geven. Om zo het zoeken naar de juiste cadeautjes voor de feestdagen makkelijker te maken.

Lekker geuren, maken het leven een stuk aangenamer. Deze zaterdag is dan ook de cadeautip, parfum en eau de toilette.


Fijn om te geven, maar ook zeker om te krijgen. Een lekkere geur vind bijna iedereen wel een mooi cadeau. Je kan er voor kiezen om alleen een geur te kopen. Maar omdat Sinterklaas vandaag het land in komt en de Kerstman al onderweg is, zijn er ook verschillende cadeauverpakkingen verkrijgbaar. Vaak zijn deze luxe boxen in verhouding goedkoper en het ziet er ook meestal mooier uit dan een gewoon doosje.


Mijn favoriete mannengeur van dit moment.

Naast dat ik parfum lekker vind ruiken, kan ik ook helemaal verliefd worden op het flesje als die er bijzonder uit ziet. Een mooi, apart, indrukwekkend flesje vind ik toch wel een extraatje. 

Het leuke is aan dit parfum en eau de toilette is dat je het zo duur kan maken als je zelf wilt en het voor vrouwen en mannen verkrijgbaar is. Ik heb voor jullie mijn favoriete vrouwengeuren op een rijtje gezet.

Wat is jou favoriete parfum/eau de toilette?
Meer cadeautips!:

Cadeautips: 5 Euro Diva's
Cadeautips: Creatief met studs!
Cadeautips: Ze houden je op de hoogte
Cadeautips: Warme handjes
Cadeautips: Annie hou jij me tassie ff vast
Cadeautips: Fashionology

Geen opmerkingen:

Een reactie posten