zaterdag 24 november 2012

Cadeautips: Goed in Stijl


Één keer per week, vanaf zaterdag 6 oktober tot en met de 22 december de laatste zaterdag voor Kerstmis zal ik verschillende cadeautips geven. Om zo het zoeken naar de juiste cadeautjes voor de feestdagen makkelijker te maken.

Deze zaterdag geen fashion of beauty cadeautip..


Terwijl Sinterklaas al een week in ons land verblijft krijgt iedereen het langzamerhand steeds benauwder. Het is over een kleine 2 weken alweer pakjesavond en we hebben nog niks! In de winkels kan je, je kont niet keren en de webshops lopen vast en dat allemaal vanwege die "Goed Heilig Man".

Ik heb jullie al verschillende trendy cadeautips gegeven. Ondanks dat het deze week niks met fashion en beauty te maken heeft, wou ik deze tip toch graag in het rijtje hebben staan. 


De cadeautip van vandaag is de winkel/webshop "Goed in Stijl". Een winkel/webshop vol leuke, originele  gepimpte, tweedehandse en nieuwe meubels en woonaccessoires. Wil je eens groot uitpakken en heeft die ene vriendin net een nieuwe woning waar ze nog een kast voor moet hebben, dan kan je bij Goed in Stijl zeker weten terecht. Naast grote items verkoopt Goed in Stijl leuke sfeermakers zoals kaarsen, theedoeken, kapstokken en lampen. Super leuke vintage achtige artikelen die een huislijk sfeertje uitstralen. Wil je iets hebben wat je niet zomaar ergens anders zult vinden, dan ben je bij Goed in Stijl op het goede adres. 

De winkel bevindt zich in Koog aan de Zaan, maar zoals ik al eerder vermelde is Goed in Stijl ook te vinden op het web. Ik heb een paar leuke items op een rij gezet om zo een idee te krijgen wat er te koop is. Nieuwsgierig geworden? Check dan snel de Goed in Stijl webshop of stap snel de auto in om de winkel te bezoeken! 

van links naar rechts
bekers €11,-/ roodkapje deurknop €3,95/ witte lampenkapjes €19,50
tak kapstok €65,-/ abc deurknop €15,-/ letter theedoek €4,70
wit gewei €3,75/ kerstboom €49,95/ witte tafellamp €219,-


Adres:
Zuideinde 74 unit 0.8
1541 CE Koog aan de Zaan
www.goedinstijl.nl

Openingstijden:
vrijdag: 10.00 - 17.00
zaterdag: 11.00 - 16.00




Meer cadeautips:

Cadeautips: 5 Euro Diva's
Cadeautips: Creatief met studs!
Cadeautips: Ze houden je op de hoogte
Cadeautips: Warme handjes
Cadeautips: Annie hou jij me tassie ff vast
Cadeautips: Fashionology
Cadeautips: Parfum en Eau de Toilette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten