zaterdag 10 november 2012

Cadeautips: FASHIONOLOGY


Één keer per week, vanaf zaterdag 6 oktober tot en met de 22 december de laatste zaterdag voor Kerstmis zal ik verschillende cadeautips geven. Om zo het zoeken naar de juiste cadeautjes voor de feestdagen makkelijker te maken.

De cadeautip van vandaag gaat over de mooi sieraden van FASHIONOLOGY.


Alweer een cadeautip met als onderwerp sieraden?! Chamali je valt in herhaling! Sorry ik weet het, maar dit is niet zomaar een sieradenmerk, daarom vond ik dat het zeker een plekje in de cadeautips serie moest krijgen.

FASHIONOLGY is een stoer, stijlvol en trendy merk wat alweer 3 jaar bestaat. De modewereld houdt van haar sieraden en Did You C.. vindt ze ook helemaal geweldig! Naast dat het in Nederland te koop is, is het merk ook te koop in onder andere Spanje, Amerika, Ijsland en Duitsland. Een succesvol bedrijf dus!

Een grote inspiratiebron voor FASHIONOLOGY zijn de verschillende elementen uit de natuur en uit verschillende culturen. De sieraden worden met de handgemaakt en dat maakt het extra speciaal. Naast verschillende metalen die ze gebruiken, gebruiken ze ook mooie stenen. Sommige stenen die gebruikt worden zijn gekoppeld aan verschillende sterrenbeelden en hebben allemaal hun eigen betekenis. Een super leuk en persoonlijk cadeau. Een mooi sieraad waar je jaren lang plezier van hebt, want tijdloos dat zijn wel de meeste sieraden van de collectie. Naast dat ze voor ons mooie sieraden hebben, verkopen ze ook stoere mannen sieraden.

De sieraden van FASHIONOLOGY zijn echte eyecatchers en kunnen een outfit helemaal compleet maken. 

Benieuwd naar de collectie? Je kan een kijkje nemen op hun webshop, maar ik heb ook een paar mooie items voor je geselecteerd. Heb je een leuk cadeautje gevonden voor je moeder, zus of misschien wel voor jezelf. ;-) Om het 3 jarige bestaan te vieren geven ze ons 30% korting! Gebruik de kortingscode: BDAY3 en je ontvagt 30% korting. Dat is nog eens een leuke traktatie, vind je ook niet? In ieder geval beter dan een zakje chips of een doosje rozijntjes. :-D

Namens Did You C..: Nog van harte gefelciteerd en nog vele jaren toegewenst!


van links naar rechts
Roze Ketting €45,-/ Zilver Ring €62,-/Knoop Armband €50,-
Driehoek Oorbellen €35,-/Zwart Ketting €45,-
Goud Armband €100,-/Wit Ring €55,-
Ankh €50,-/Tak €25,-/Paars oorbellen €60,-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten