zaterdag 3 november 2012

Cadeautips: Annie hou jij me tassie ff vastÉén keer per week, vanaf zaterdag 6 oktober tot en met de 22 december de laatste zaterdag voor Kerstmis zal ik verschillende cadeautips geven. Om zo het zoeken naar de juiste cadeautjes voor de feestdagen makkelijker te maken.

Tassen je kan niet genoeg van hebben, dus een uitstekend cadeau om te geven.

Ik hou van tassen, maar het is niet zo dat ik er verslaafd aan ben. Al zeggen mijn ouders natuurlijk het tegenovergestelde. Maar dat even ter zijden. Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe cadeautip. Met deze keer als hoofdpersoon de tas. Een praktisch maar ook heel, mooi en leuk cadeau om te geven.


Clutch, Rugzak, handtas, schoudertas etc etc.. Tassen genoeg op deze aardbol, in verschillende maten, kleuren, vormen, materialen en prijzen. Voor iedereen is er wel een geschikte tas te vinden. Als je een tas cadeau geeft, kan je een mooie clutch geven, voor die ene vriendin die altijd over de rode loper loopt te flaneren, of een stoere rugtas voor je kleine broertje die net naar de brugklas gaat.Naast dat het een tas leuk en praktisch is, is het ook iets persoonlijks. Dus kies goed uit wat voor een tas je geeft, zodat die gene die hem krijgt er vaak mee wil gaan lopen. Een tas moet namelijk echt bij iemand passen. Ik zou namelijk zelf niet zo snel met een cognac kleurige tas lopen. Dit omdat ik het niet bij mij vind passen, terwijl ik het bij iemand anders heel erg leuk vind staan. Probeer altijd tijdens het shoppen voor iemand anders goed te bedenken wat die ander leuk vindt. Dit kan best wel eens zijn dat jij het helemaal niks vind, maar dat is dan pech. ;-)

Hier een paar leuk tassen op een rij.


van links naar rechts
Zwarte tas met studs 20,- New Look/Metallic Groen 470,- Jil Sander
Hologram tas 25,- New Look/Purple met voor vakje 68,05 Fiorelli
Clutch met prints 34,75 ASOS/Veren clutch 24,30 ASOS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten