maandag 15 oktober 2012

What I'm Wearing Today! #3

Lipstick: Rimmel Londen, Kate Moss 111

Het is alweer een tijd geleden dat ik mezelf in de spotlights heb gezet op mijn eigen blog. (Ik vind het gewoon een beetje ongemakkelijk..) Maar ik ben zo blij met mijn nieuwe trui, dat ik hem graag aan jullie wou laten zien.


Ik heb deze trui zaterdag bij de Primark gekocht, toen ik hem zag was ik gelijk verliefd. Mijn moeder daar in tegen vind hem veelte druk. Haha, hij is dan wel druk maar ik combineer hem daarom ook met rustige items. Zo heb ik trouwens ook een goed excuus om lekker hyper door het huis te springen. ;-)

Ik combineer de trui met een leder look broek van de Zara en stoere biker boots van Steven Madden.Ik draag een paar eyecatchers als sieraden. Panter ring van de Open Shop, Spike armband van 5 Euro Divas en het armbandje met het kruis is van In My Dresser. 

Nagellak: Inglot mat rood 704
Wat vinden je van mijn nieuwe trui, zou je hem ook kopen of vind je het helemaal niks? 

2 opmerkingen:

 1. Wat een gave outfit, vind je trui en sieraden erg mooi! Wat heb je een leuke blog! Ik ben je met bloglovin gaan volgen, hopelijk neem je ook een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Super leuk dat je me volgt. Ik ga zo even op jou blog kijken. :-)

   Liefs Chamali

   Verwijderen