donderdag 25 oktober 2012

Urban Outfitters komt naar Nederland!


Als een bezoekje breng aan de modesteden Antwerpen en Londen stap ik altijd graag de Urban Outfitters in. Ik vind dit namelijk zo'n leuke winkel. Nou is er goed nieuws voor mij, maar ook voor jou want ik ben vast niet de enige die deze winkel zo leuk vindt. De Urban Outfitters zal straks ook in Nederland te vinden zijn.
In onze hoofdstad zal deze geweldige winkelketen zich vestigen. Om precies te zijn op de Kalverstraat 31-33. In het derde kwartaal van 2013 kunnen wij gaan shoppen in een grote, mooie nieuwe winkel. Ik heb er nu al zin in!


Het leuke aan de Urban Outfitters vind ik, dat niet alleen mode centraal staat, maar ook hedendaagse kunst en muziek. Ze verkopen bijvoorbeeld naast kleding ook boeken, cd's, gadgets en andere leuke accessoires. Ik ben heel erg benieuwd hoe hij eruit komt te zien. Als hij er is zal ik zeker een bezoekje brengen, alleen duurt dat jammer genoeg nog wel even.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten