woensdag 10 oktober 2012

Make Up Inspiratie


Naast dat ik het leuk vind om met mode bezig te zijn, vind ik het ook erg leuk om aan de slag te gaan met make up.
Het is niet zo dat ik elke dag met de poederkwast, foundation en nepwimpers aan de slag ga. Want zoveel tijd gun ik mezelf niet eens. Natuurlijk vind ik leuk om eens lekker tutten. Heerlijk, maar als ik haast heb zal ik niet een half uur eerder opstaan om een heel ritueel op mijn gezicht te smeren.

De meeste producten die ik gebruik zijn eigenlijk mascara, lippenstift, eyeliner, oogpotlood en oogschaduw. Foundation gebruik ik eigenlijk nooit, is dat gek? Naja sommige mensen zouden dat vast wel raar vinden, maar ach ik heb er geen problemen mee en ik mis het niet.

Zoals ik net al zei, vind ik een keertje lekker tutten best leuk. Helemaal uit je dak gaan met make up zoals bijvoorbeeld hier boven op de foto heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Wel lijkt me dit erg leuk, maar om zo nou naar de supermarkt te gaan of naar je werk lijkt me wat too much. ;-) Inspiratie eruit halen is sowieso erg leuk en wie weet voor een feestje kan je best wel zo'n look na maken. Wat dacht je van Halloween of een over de top glitter look tijdens het Kerstdiner.

Ik zal snel stoppen met kletsen en nog meer inspiratie foto's delen met jullie. Have fun en als je zo'n look maakt ben ik graag benieuwd naar het eindresultaat. :-) Post een Tweet of plaats een foto op de DYC.. Facebookpagina.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten