zondag 21 oktober 2012

Lush Fresh Handmade Cosmetics


Terwijl ik door de Kalverstraat in Amsterdam loop ruik ik al van verre de heerlijke Lush winkel. Ik denk dat jullie allemaal wel bekend zijn met deze overheerlijke, lekker ruikende winkel. Ik bracht er gister even een bezoekje aan.


Ik ben eigenlijk al jaren opzoek naar een goede handcrème. Als het weer begint te veranderen en het wordt kouder krijg ik hele droge kapotte handen. Alles behalve fijn, maar veel producten werken bij mij niet. Tot dat ik opeens me bedacht, dat ik wel even langs Lush kon gaan om te kijken of zij het juiste product voor mij hadden.

Sinds dat ik het bestaan van deze winkel weet, word ik er helemaal vrolijk van. Nou denk je vast dat ik daar vaak kom om te shoppen, maar dat is helemaal niet het geval. Op een paar cadeautjes voor andere na heb ik daar bijna nooit wat gekocht. Tot dat gister daar verandering in kwam en ik mijn eerste Lush aankoop voor mezelf deed.

Ik werd vriendelijk geholpen door een spontaan, aardig meisje en ik mocht verschillende handcrème uitproberen. Als snel zag ze mijn probleem en adviseerde mij Lemon Flutter aan. Huh wat zeg je.. Ja Lemon Flutter, haha ik vind de namelijk altijd zo grappig bij Lush. Oorspronkelijk is deze crème speciaal gemaakt voor je nagelriemen, maar kan ook voor alle andere (extreem) drogen plekken op je huid worden gebruikt.

Lemon Flutter heeft een lekkere frisse citroengeur en is vrij dikke boterachtige creme. Ik hoop natuurlijk dat hij helpt tegen mijn witte/grijze handjes. Heb je niet zulke droge handen maar wil je wel een lekkere handcrème  Er zijn genoeg soorten te vinden voor verschillende huidtypes. Ik zet er even een paar op een rijtje.

Handy Gurugu

Helping Hands

Lemon Flutter! Deze lekkere handcrème heb ik.

Tiny Hands. Deze schattige handjes zien eruit en voelen als een zeepje. Dit is het niet, het is namelijk een vaste handcrème en maken je handen heerlijk zacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten