vrijdag 19 oktober 2012

Glinsterende oren


Glitter en glamour het mag allemaal dit najaar.Mijn moeder noemt mij vanaf kleins af aan al een ekster. Alles wat namelijk glimt en glinsterend trekt mijn aandacht. Het is niet zo dat ik alleen maar gek op paillette, swarovski stenen en diamanten ben, want too much vind ik echt helemaal niet mooi. Zelf draag ik het helemaal niet zoveel, maar ik moet gewoon altijd even goed bekijken. Ik heb het nu niet over de goedkope rotzooi die je op de zwarte markt vind, al kan je daar vast wel mooie items uitvissen. Ik heb het over echte mooie stenen of stenen die er niet zo nep uit zien. Lekker kitsch kan naar mijn idee super gaaf worden als je het op de juiste manier combineert. 

Nou is al wel duidelijk dat de paillette weer helemaal terug komen dit najaar, maar naast dit glitter gezelschap komen de glinsterende sieraden ook weer helemaal terug van weggeweest. 

Wat je ook echt dit najaar moet aanschaffen is een paar grote oorbellen met mooie grote stenen. Alles kan alles mag. Hou je liever niet van hangers en ga dan voor een knopje, maar hou het niet te bescheiden en kies voor een grote steen. 

Ik heb een paar oorbellen bij elkaar gezocht. Het zijn allemaal oorbellen van de ASOS dus makkelijk online te bestellen. Hier zijn een paar echte glinsterende eyecatchers op een rijtje!

van links naar rechts
Driehoek 25,40/Grijs en wit 21,20/Steen en spikes 35,30
Earcuff groen 50,45/Witte steen 21,20/ Lang groen 25,40
Groen ketting 21,20/Bug roze 21,20/Earcuff wit 49,40Geen opmerkingen:

Een reactie posten