vrijdag 26 oktober 2012

Fashionable Animals


Dieren worden gebruikt als huisdier, zie je in de dierentuin en zijn te vinden in de vrije natuur. De modewereld "gebruikt" ze soms ook. Maar dan als fashion item.


Dierenprints zijn weer helemaal de trend van dit najaar. Hier spelen modehuizen natuurlijk lekker op in en maken daar ook mooie foto's voor. Natuurlijk kan het leuk zijn om een mooie slangenprint broek aan te doen met een papagaaien-hoed. Maar hoe leuk is het om een (echt) dier bij een fotoshoot te betrekken.

Persoonlijk vind ik fotoshoots met dieren erg mooi. Dit omdat het een extraatje geeft en ik me altijd toch zit te bedenken hoe ze dat toch voor elkaar hebben gekregen. Natuurlijk wil ik/hoop ik dat de dieren zich veilig voelen tijdens de shoot en niet worden opgejaagd. Maar die verantwoording is niet voor mij. De meningen zijn er vast zeker over verdeeld, maar daar gaan we het vandaag niet over hebben.

Ik ga jullie een paar mooie afbeeldingen laten zien, waar ook dieren in zijn gefotografeerd.

Enjoy!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten