dinsdag 16 oktober 2012

Did You C.. bezoekt de C4C Vintage Pop up store


Terwijl ik dit typ zit ik met een glimlach op mijn gezicht naar het beeldscherm te staren. Het was gistermiddag  namelijk erg gezellig in de pop up store van C4C Vintage en wat zag het er leuk uit.

Als eerste wil ik even de vrouw achter C4C Vintage bedanken voor de leuke activiteiten die zij bedenkt en waar maakt. Je ziet dat ze er heel veel plezier in heeft en het is super tof dat ze dit allemaal doet. Want door haar kunnen wij weer op een unieke manier shoppen. Thanks!

Gistermiddag was het niet zo druk in de winkel, maar dit kwam vast omdat het maandag was en nog niet iedereen van deze leuke winkel af wist. Een voordeel voor mij was wel dat ik rustig foto's kon maken zodat ik een duidelijk beeld van de winkel aan jullie kon laten zien. De komende weken zal het zeker wel drukker worden, dus daar maak ik me geen zorgen om.

Er waren verschillende merken van verschillende winkels/bedrijven verkrijgbaar. Je moet eigenlijk denken aan het shop in shop idee. Als je van de week een bezoek brengt aan de pop up store zal je onder andere de artikelen van, Riska&Jutka, 2ware (zij vertegenwoordigen Emporio Armani 7), Open Shop, Wanja Franja en Essyello vinden. Volgend week zijn dit weer andere winkels/bedrijven en in het weekend zullen er ook particulieren verkopen. Er is steeds wat nieuws, dus eigenlijk moet je er elke week even naar toe. ;-)

Hier een paar foto's om een idee te krijgen van de winkel. Loop je over de Albert Cuypstraat/markt, dan is het een kleine moeite om ook even een bezoekje te brengen aan de pop up store. Hij bevindt zich namelijk op de Eerste Sweelinckstraat 18 dat is een zijstraat van de Albert Cuyp. Ik zelf ga zeker nog een keertje terug!

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag 11.00 - 19.00
Zondag 21 okt 14.00 - 19.00
Zondag 28 okt 12.00 - 17.00Essyello

Essyello
Open shop

Open shop
2ware

Riska&Jutka

Riska&Jutka

Geen opmerkingen:

Een reactie posten