donderdag 11 oktober 2012

Christina Aguilera


Ze is weer helemaal terug van weg geweest. Nu wel met wat kilootjes erbij maar daar gaan we het vandaag niet over hebben!

We gaan het eens over haar kledingstijl hebben. Want toen ik haar clip van het liedje "Your Body" zag, moest ik toch wel even denken aan een mix tussen Nicki Minaj en Katy Perry. Waarom? Nou ik zag gekleurd haar, veel kleurtjes en prints in de kleding en sexyposes. Hmmm, misschien dan toch meer Nicki dan Katy, maar toch ik moest er even aan wennen.

Want toen een paar jaar geleden haar cd "Bionic uit kwam, met onder andere het nummer,  "Not Myself Tonight", moest ik toch weer meer denken aan Lady Gaga. Ik ben even de kluts kwijt, ben ik nu de enige?Maar goed wie weet is ze nog zoekende.


Persoonlijk vind ik deze stijl toch wel leuker en beter bij haar passen. Want dat uitdagende, heeft Christina altijd wel gehad en dat kleurrijke vind ik toch gezelliger dan die SMpakjes.(Laat die taak maar over aan Lady Gaga, wat zoals zij is kan niemand zijn <3) Maar goed wie ben ik. Wel vind ik haar altijd nog een mooie vrouw en ze heeft een gouden keeltje.


Tijd voor meer fashion dan geklets! De inspiratie die ik voor deze shopping heb gehaald, is uit de clip "Your Body". Veel kleur, prints en sexy items. Eigenlijk heeft ze in de clip meer accessoires om en in dan dat ze kleding aan heeft. Vandaar dat ik dit keer extra veel accessoires erbij heb toegevoegd, wat ik natuurlijk helemaal niet erg vond, want ik houdt van accessoires! 

Ben benieuwd wat je er van vindt.
Enjoy!

1. Armband 21,50 ASOS 2. Skull Ketting 14,90 River Island
3. Bloementop 49,65 4. Ring 17,55 River Island
5. Denim Jack 47,15 Topshop 6. Dubbel Armband 25,40 ASOS
7. Ring 28,25 ASOS 8. Love Ringen 10,55 Topshop
9. Neon Stud Shoe 161,30 Steve Madden 10. Haarband 16,95
11. NeonArmband 5,- 5 Euro Diva's 12. Oorbellen 6,95 H&M
13. BH 29,95 BeeDees 14. Ketting 56,45 ASOS
15. Leopard Tregging 34,95 H&M 16. NeonArmband 5,- 5 Euro Diva'sGeen opmerkingen:

Een reactie posten