zaterdag 20 oktober 2012

Cadeautips: Ze houden je op de hoogte..


Één keer per week, vanaf zaterdag 6 oktober tot en met de 22 december de laatste zaterdag voor Kerstmis zal ik verschillende cadeautips geven. Om zo het zoeken naar de juiste cadeautjes voor de feestdagen makkelijker te maken.

Vandaag is het een cadeau die je op de hoogte houdt. Daarnaast kan je er ook lekker mee op de bank kruipen.


Ik ben niet zo'n echte boeken lezer, eigenlijk lees ik bijna nooit een boek en als ik hem lees dan moet hij ook gelijk uit. Ik wil namelijk altijd graag het einde weten. Wat ik wel erg graag lees/bekijk zijn tijdschriften. Het liefst één met zoveel mogelijk mooie foto's. Interessante teksten vind ik ook erg leuk, maar als ik het tijdschrift mooie afbeeldingen heeft ben ik al gelijk verkocht. 

Dat ik een liefde heb voor mooie tijdschriften klopt helemaal. Dit gaf mij ook het idee om dit als cadeautip te geven. Want ik vind het altijd erg leuk om een tijdschrift cadeau te krijgen, maar ook om te geven. Tijdschriften zijn er namelijk in verschillende prijsklasse en er zijn verschillende onderwerpen. 

Wat natuurlijk ook leuk is, is om een abonnement cadeau te geven, maar dan moet je natuurlijk wel goed weten wat die gene leuk vindt. Anders zit die gene een jaar aan de LINDA vast terwijl ze dat eigenlijk helemaal niet leest en liever de ELLE had willen hebben. Je mag trouwens een gegeven paard niet in de bek kijken, maar toch. Het is wel leuker natuurlijk als iedereen tevreden is.

Je kan een Nederlands tijdschrift cadeau geven, maar je kan ook een buitenlands tijdschrift geven. Persoonlijk vind ik vaak de buitenlandse tijdschriften hele mooie foto serie's hebben en ik koop graag de fashion week collectie tijdschriften. Daarnaast vind ik ze vaak net wat exclusiever eruit zien. 

Er is heel veel keus en dat maakt het kiezen lastiger. Ik heb een paar Nederlandse en buitenlandse tijdschriften op een rij gezet.Dit zijn een paar Nederlandse mode tijdschriften op een rij. Zelf heb ik een abonnement op de ELLE, Vogue NL en L'Officiel NL. Super leuke bladen, al zeg ik het zelf. Mijn grote liefde is toch wel L'Officiel van de Nederlandse modebladen. Daarnaast koop ik de laatste tijd vaak de Grazia en Glossy erbij om even snel weg te lezen tijdens het reizen.Hier een paar tijdschriften van over de grens. Naast dat het modebladen zijn, worden in sommige tijdschriften ook andere onderwerpen toegelicht. Je moet dan denken aan kunst, cultuur en fotografie. Ik ben een fan van I-D magazine, maar I love you magazine was voor mij echt leuke verrassing toen ik deze een keer cadeau kreeg. Eigenlijk vind ik al deze tijdschrift erg leuk.

Een cadeautip vol keuzes, maar kan denk ik voor iedereen wel goed van pas komen.

Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten