zaterdag 27 oktober 2012

Cadeautips: Warme handjes


Één keer per week, vanaf zaterdag 6 oktober tot en met de 22 december de laatste zaterdag voor Kerstmis zal ik verschillende cadeautips geven. Om zo het zoeken naar de juiste cadeautjes voor de feestdagen makkelijker te maken.

Het begint alweer goed koud te worden. Dit keer een cadeautip voor warme handjes!
Brrr...!!! De zomer is nu echt voorbij en het wordt steeds kouder en kouder. Het gaat zelfs al vriezen. Ik hoor al verschillende mensen die hun autoramen moeten krabben..

Elke seizoen heeft zo zijn schoonheid. Zo ook de herfst. Ik houd van de kleurrijke bomen en de heerlijke herfstgeur. Waar ik helemaal niet van houd is die vreselijke kou ondanks dat dit toch ook bij die kleurrijke wereld hoort. 

Ik ben een echte koukleum en ik weet dat ik me er op moet kleden, maar soms kan ik het weer niet zo goed inschatten en dan bevries ik weer wanneer ik op de bus sta te wachten of over straat loop. 

Een dikke shawl of handschoenen/wanten kan heel goed helpen tegen kouden dagen. Terwijl het straatbeeld langzamerhand verander in een wollige shawls en handschoenen wereld kwam ik op deze cadeautip. Want er zijn genoeg mensen die met mij mee koukleumen..

Als koukleum draag ik graag handschoenen. Het is niet altijd even handig maar zonder zou ik niet kunnen. Naast dat het lekker warm is, is het ook beter voor je huid. Zo krijg je minder snel drogen handen. 

Naast handschoenen heb je ook de bekenden wanten. Vroeger had je ze vast ook wel. Terwijl je aan het spelen was wou je, je wanten niet aan. Ze bungelde aan een touwtje vervelend rond. Wanten zijn erg warm, zelfs nog warmer dan handschoenen. Dit omdat je vingers bij elkaar worden gehouden en zo houden ze elkaar lekker warm.

Ik heb een paar gezellige, leuke en grappige handschoenen en wanten voor je bij elkaar gezocht. Naast dat het een warm cadeautje is, is het ook een fashionable cadeautje. Want wie wil er nou niet met een maar leuke, warme handschoenen/wanten lopen. ;-)


van links naar rechts
Hartjes €49,40 Ted Baker/StopGo €11,30 ASOS/Egel €16,95 ASOS
Kikker €16,95 ASOS/Bolletjes €16,95 ASOS/Hartjenagels  €183,50 Moschino Cheap&Chic
Muis €22,60 Oysho/Smile €176,45 Moschino Cheap&Chic/Kat €14,10 ASOS


Geen opmerkingen:

Een reactie posten