zaterdag 6 oktober 2012

Cadeautips intro + Cadeautip: 5 Euro Diva's


De dagen worden korter en de nachten worden langer. We zitten alweer in de maand oktober, wat gaat de tijd toch weer snel. Langzaam komen de feestdagen er weer aan en dat betekend dat er weer een hoop gezelligheid aan komt met vrienden en familie. Naast dat het erg gezellig is met je vrienden en familie, zijn er ook vaak Sinterklaas en Kerst cadeautjes aanwezig. Die moeten natuurlijk door jou gekocht worden. (nee Sinterklaas en de Kerstman bestaan jammer genoeg echt niet. ;-) ) Maar wat moet je nou kopen? Die vraag stel ik me eigenlijk elke keer weer, als ik weer opstap moet voor cadeautjes en alle winkels afstruin voor dat ene leuke perfecte cadeautje.

Vanaf vandaag ga ik jullie helpen met het zoeken naar de juiste cadeautjes. Een keer per week op zaterdag tot en met de laatste zaterdag voor Kerstmis, zal ik jullie leuke cadeautips geven. In de berichten zal ik verschillende merken, producten of winkels aanraden. De cadeautips zullen altijd wel een mode of beauty-tintje hebben, maar ik zal eens kijken of ik daar ook een keer vanaf ga stappen.

Je kan nu denken "Wat ben je vroeg het duurt nog zo lang tot december!". Dat is misschien ook wel zo, alleen de tijd gaat sneller dan je denkt. Je kan beter op tijd zijn, dan dat je straks te laat bent en niks hebt. Natuurlijk kan je deze tips ook gebruiken voor andere gelegenheden waar je cadeautjes voor koopt. (verjaardagen, afscheidsfeestjes etc)

Laten we snel beginnen met de eerste cadeautips!


Ik ben dol op sieraden, dat hebben jullie pas nog gelezen in dit bericht. Naast dat ik het leuk vind om ze te krijgen en voor mezelf te kopen, koop ik ze ook graag als cadeautje. 

Natuurlijk is het leuk om een dure Chanel of Tiffany & Co sieraad te geven, maar goed ik heb daar het geld niet voor. Zelf ben ik ook van mening dat iets niet perse duur hoeft te zijn om er mooi, leuk of indrukwekkend uit te zien. Iedereen moet op zijn geld letten en vooral tijdens de feestdagen laten we graag het geld rollen, maar als alles voorbij is zitten we op de blaren. 

Wil je graag een leuk, mooi, stoer, hip sieraad kopen, maar weinig geld uitgeven. Dan is de webshop van de 5 Euro Diva's echt iets voor jou. Verschillende sieraden voor een betaalbare prijs van €5,-! De 5 Euro Diva's verkopen armbanden, ringen en kettingen. Er is voor iedereen wel wat wils! Koop je voor €15,- of meer dan zijn ook nog eens je verzendkosten gratis, dus dat scheelt ook weer een slok op een borrel! (haha) 

Het aanbod is best groot en de webshop wordt ook om de zoveel tijd aangevuld met nieuwe sieraden, ik kan steeds niet kiezen. De service is goed en je kan onder andere via paypal en ideal betalen. Naast de verkoop via de webshop, staan ze soms ook op verschillende markten. Wanneer en waar, weet ik op dit moment niet. Het handigst is om ze even de volgen via Twitter of Facebook zodat je op de hoogte blijft. 

www.5eurodivas.nl is een echte aanrader voor de budget-shoppers! 

Vandaag draag ik een armband met studs en een look a like lederbandje met studs van de 5 Euro Diva's. De armband kon ik niet meer vinden in de webshop het look a like lederbandje met studs wel. klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten