zaterdag 13 oktober 2012

Cadeautips: Creatief met studs!


Één keer per week, vanaf zaterdag 6 oktober tot en met de 22 december de laatste zaterdag voor Kerstmis zal ik verschillende cadeautips geven. Om zo het zoeken naar de juiste cadeautjes voor de feestdagen makkelijker te maken.

Deze week is het cadeautje bestemd voor een creatieve, stoere fashionchick! ;-)

Als eerste wil ik mijn excuses aanbieden, vanwege het late bericht. Niet netjes en ik zal de volgende keer niet meer zo laat zijn. Zoals ik net als zei, vandaag is het cadeautje bestemd voor de creatievelingen onder ons. Want een beetje creatief moet je wel zijn denk ik om dit leuk te gaan vinden en ermee te willen werken.Dat is studs super gaaf vind, heb ik al in meerdere berichten verteld en ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Daarom dit keer een stoere studs cadeautip! 

Het is natuurlijk hartstikke leuk om een shirtje, tas, schoenen, zonnenbril en/of jas te kopen met studs erop. Maar als je daar meeloopt, zal je vast niet de enige zijn die met die hippe gebreide trui met gouden studs rond loopt. Ik heb daar een oplossing voor, want wat is er nou niet leuker dan met een "uniek" kledingstuk te  lopen. Uniek, is misschien een groot woord, maar je kan hem wel naar je eigen hand maken. Ja.. jij ja! 

Gouden spikes
www.studskopen.nl

Bij www.studskopen.nl kan je verschillende lossen studs kopen voor een goede betaalbare prijs. Zo kan je bijvoorbeeld 100 zilveren piramide studs kopen voor maar €8,-! Dat is echt niet duur, vind ik zelf. Naast piramide studs hebben ze ook genoeg andere leuke en stoere studs. Naast dat er verschillende studs zijn, zijn er ook verschillende bevestigingen van de studs. Zo kan je ze plakken op je shirtje, maar er zijn ook studs die je door de stof heen moet prikken. 

Piramide studs 8,-
www.studskopen.nl
Het is allemaal niet zo ingewikkeld hoor en zo creatief hoef je denk ik niet te zijn om met studs te willen en kunnen werken. Vind je het niet leuk om een zakje studs cadeau te geven of denk je dat die gene aan wie je het wilt geven er echt niet mee overweg kan gaan. Dan kan je zelf ook aan de slag gaan. Koop bijvoorbeeld een "saaie" tas, pimp hem op met studs en je hebt een leuk cadeau! 

Ik ga studs wel op mijn verlanglijstje zetten hoor. (Ik hoop dat Sinterklaas dit bericht leest! :-) )

P.s: "Like" www.studskopen.nl op Facebook, zodat je op de hoogte blijft van hun leuke (win) actie's. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten