woensdag 24 oktober 2012

By Plume


De woorden schattig, stoer, vrouwelijk en handmade, kwam in mijn op toen ik voor het eerst een kijkje nam op de webshop "By Plume". Maar over een tijdje kan je dit leuke merk in het "echt" bezichtigen en kopen, want er komt namelijk een By Plume winkel!


Als ik eerlijk ben had ik nog nooit van By Plume gehoord, maar lang leven de social media vond By Plume mij via Twitter. Zo kwam ik in contact met dit leuke merk en de aardige ontwerpster.


Ik vind het altijd erg leuk als mensen hun dromen proberen waar te maken en houden van hun werk. Dit vind ik dan ook wel duidelijk te zien aan By Plume. 


Deze jurkjes zijn €89,95
De ontwerpster achter By Plume heeft bij verschillende bekende merken gewerkt en daar haar ervaring op gedaan, maar is nu voor haar zelf begonnen. Naast haar webshop kan je vanaf begin november op het Stadhuisplein te Tilburg winkelen in de enige echte By Plume winkel.

By Plume verkoopt kleding voor elke gelegenheid. Het leuke is dat ze van elk kledingstuk er maar één maakt. Zo heb je dus nooit de kans dat iemand anders in jou hippe jurkje loopt.

Deze shawls zijn €22,95

Naast kleding verkoopt ze ook verschillende accessoires. Ik ben zelf verliefd op de leuke shawls die ze verkoopt. 

Nieuwsgierig geworden? Check de site of breng straks een bezoekje aan de gloednieuwe winkel. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten