zaterdag 6 oktober 2012

Burberry Prosum Spring 2013 Ready To Wear


Persoonlijk ben ik geen grote fan van de wel bekende Burberry ruit. Maar ik ben opeens helemaal verliefd op Burberry en dat komt niet door de ruit..

Metallic, ombre, wijde silhouetten vrouwelijk strakkere silhouetten en veel mooie kleuren! De show van de Burberry Prosum collectie is alweer een tijdje geleden, maar dat weerhield me niet om het niet met jullie te delen. Ik heb namelijk de collectie al een paar keer bekeken en ik blijf hem zo mooi vinden.

Ik hou erg van de metallic stoffen en de nonchalante en strakke silhouetten die ze gebruiken in de show. Wat zou ik graag zo'n mooie cape of jas willen. Verliefd ben ik op die mooie kokerrokken, gedrapeerde body's en stralende tops. Het leuke vind ik dat het ombre ook in 2013 nog kan. Terwijl ik de dames er super gaaf uit vind zien, vind ik de metallic blouse voor de heren wat too much. Maar de rest van de outfit vind ik wel oke.

Benieuwd naar meer van de collectie? Scroll snel naar beneden!


bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten