woensdag 26 september 2012

Taylor Momsen

Ooit een lieve uitstraling..

Je kent vast nog wel, de serie Gossip Girl. Rijke, gladde jongens waar tiener meisjes bij weg zwijmelen en meisjes met lange haren, te hoge hakken en een dosis "zelfvertrouwen". Toen de tijd was dat best leuk, maar dat was toen..

Iedereen is al een lange tijd in de ban van de knappe en pas getrouwde Blake Lively. (Serena) Leighton Meester (Blair) heeft dat ene bekende liedje met Cobra Starship. Maar wat heeft onze schattige, lieve, kleine Taylor Momsen (Jenny) uitgespookt?


Klein, schattig en lief straalt ze al lang niet meer uit. Ze werd ontslagen bij Gossip Girl vanwege haar moeilijke gedrag. Sinds die tijd steekt ze al haar energie in haar eigen band Pretty Reckless. Het lijkt wel alsof ze een ander persoon is, want sinds ze zich bezig houdt met de band, heeft ze een drastische make over gehad. 

Nou wou ik haar stijl graag in kaart brengen door een leuke shopppingpage, voor je te maken. Dat was best wel lastig moet ik je vertellen. Ze heeft namelijk niet zoveel aan.. Taylor draagt veel donkere kleuren en houdt van opvallende sieraden en accessoires. Ik heb me best gedaan om het nog draagbaar en fashionable te maken zodat je er gewoon mee over straat kan. Want het moet natuurlijk niet ordinair worden. (Nee ik zeg nu niet dat Taylor ordinair is.) Het weer is er nu niet naar maar goed, daarom heb ik er maar een lekkere harige jas bij gedaan. 


Het donkere stijltje dat onder andere Taylor heeft is dit najaar helemaal hip. Veel leer, donkere lippen en studs. Vind je het wat of sla jij deze trend liever over?

van links naar rechts
LederLook Short 37,75 RiverIsland/ Spike Oorbellen 8,55 ASOS/ FauxFur Jas 315,- TopShop
DubbelRing 7,80 ASOS/ Hoed 31,45 TopShop/ Ketting 28,30 TopShop
SkullArmband 11,40/StudsShoes 150,- Jeffrey Campbell
StudsArmband 17,05 ASOS/ 3Rings 14,25 ASOS/ SkeletTop 35,25 TopShop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten