dinsdag 18 september 2012

TATTLY TATTOOS


In verschillende berichten heb ik het al over tattoos en tatoeages. Natuurlijk wil ik jullie niet steeds met de zelfde onderwerpen lastig vallen, maar toen ik dit op internet tegen kwam wou ik het toch nog even graag met jullie delen.


Een tattoo laten zetten is iets waar je (goed) over na moet denken, want je zal er je hele leven mee moeten rond wandelen, zwemmen, springen, zitten, etc... Het zou zonden zijn als je Willem op je arm hebt staan en daarna met Piet gaat trouwen. Of Willem moet je vader zijn ofzo, maar je snapt wel wat ik bedoel. ;-) 

Mijn Tattly Tattoo

Ik heb de oplossing! TATTLY TATTOOS! Watte? Ja Tattly Tattoos, een online webshop met leuke originele plaktattoos. Je plakt ze net zo op als een plaktattoo die vroeger bij je kauwgom zat, dus ingewikkeld is het niet. 

Kat von D
Naast dat ze ook voor kinderen verschillende leuke tattoos hebben, hebben ze ook voor volwassenen leuke, stoere, grappige of lieve tattoos. Het is leuk voor even en je kan zo ook zien hoe het bij jou staat of op welke plek je iets wilt laten zetten. Heb je een feestje en wil je eens wat anders, dan kan je je helemaal vol plakken en eruit zien als de nieuwe Kat von D. Terwijl je de volgende dag gewoon weer tattooloos door het leven gaat. Ideaal toch? De prijzen zijn vanaf 5 dollar en dan krijg je 2 tattoos.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten