donderdag 27 september 2012

Styled by YOU: Styling Fashionshow

Heb je aanstaande zaterdag avond nog geen plannen en heb je wel zin in een leuke gezellige mode avond. Styled by YOU organiseert een styling fashionshow die door jong talent is samengesteld. Naast dat je kan genieten van een leuke modeshow, kan je ook lekker netwerken.


Zou je wel eens meer willen weten van styling, dan is een workshop volgen bij Styled by YOU helemaal geen gek idee. Het belang van de workshops ligt bij de individuele ontwikkeling, om zo je eigen stijl te kunnen creëren. Zo leer je onder andere moodboards maken, trends onderzoeken, het stijlen van looks, het opstellen van fotoshoots en het presenteren hiervan. Genoeg leuks dus! Alle lessen worden gehouden door de 21 jarige Ashlee Janelle, die verschillende mode diploma's behaald. Dus ze weet waar ze het over heeft.


Jammer genoeg kan ik aanstaande zaterdag niet aanwezig zijn bij de show. Hopelijk komt er snel nog een show, want het lijkt me erg leuk om te kijken. Ben je nieuwschierig geworden en wil je meer weten? Check dan even de website. http://www.styledbyyou.com/


Waar: The House Of Rising.
Regulierdwarsstraat 41
Amsterdam.
Entree kosten: Gratis
Tijd: 18.00 - 23.00


Geen opmerkingen:

Een reactie posten