woensdag 5 september 2012

Pas op! Los lopende DIEREN!!

Je ziet ze overal weer tevoorschijn komen. Ze kruipen uit hun nesten, holen of hokken. Ze zijn niet gevaarlijk maar maken mij ondanks dat ze niet gevaarlijk zijn, toch soms aan het schrikken. Ik heb het over de dierenprints. Je houdt er van of je vindt het niets. Nou ben ik geen hele grote fan van dierenprints en daarom zal je mij dan ook niet als wandelende dierentuin door de stad zien lopen. Ik wil niet zeggen dat ik dierenprints helemaal niet leuk vind, want een leuke top, stoere broek of klein detail kan heel erg tof zijn. Jammer genoeg kunnen sommige mensen geen genoeg van de dierenprints krijgen. Ze slaan dan op hol als een kudde wilde buffels. Niet al te best voor het oog, al zeg ik het zelf.

Maar goed, genoeg negativiteit over onze dierenprints, want we gaan het nu over de positieve dingen hebben. Er zijn genoeg mensen die wel goed kunnen combineren, zo ook met wilde prints. Nou kennen we de standaard kleuren van dieren, dat kan soms saai zijn. Opzoek naar iets anders? Verschillende merken laten de standaard kleuren voor wat het is en geven de dierenprints een opfrisbeurt. Zo krijg je bijvoorbeeld een roze tijger, een blauwe slang en een groene panter. Ik vind het er gezellig uitzien en zo val je lekker op in de kudde!

van links naar rechts
Riem 8,55 ASOS/Tuniek 104,95 Traffic People/Oorbellen 8,65 Topshop
Jeans 106,65 Karen Millen/Pump 49,- Iron Fist (via Ephat.nl)
Shawl 7,90 Forever21/Handschoenen 31,30 ASOS
Sneakers 69,95 Sasha/Trui 46,70 River IslandGeen opmerkingen:

Een reactie posten