zaterdag 8 september 2012

Marina and the Diamonds

Eergisteren was ze één van de artiesten die in het voorprogramma van Coldplay zong. Ik kende haar al van het liedjes "Primadonna" en Power and Control en was eigenlijk wel benieuwd wie ze was. Ik vond haar net een popje en erg knap! Jammer genoeg kon ik geen foto's van haar maken, maar zoals ze er op (pers) foto's uit ziet, zag ze er toen ook uit. 


Ze heeft geen uitgesproken kledingstijl en wisselt en mixt dan ook met stijlen. Vrouwelijke kleding is wel altijd iets wat terug komt en ze houdt ook wel van een rauw/stoer randje. Het kleine zwartje hartje op haar wang moet me denken aan  de little pony's maar vind ik erg schattig. Als onderdeel van haar nieuwste cd heeft Marina vier verschillende personages bedacht namelijk, "Homewrecker, Primadonna, Su-Barbie-A en Teen Idle. Die natuurlijk een reden zijn voor haar verschillende stijlen en mixen. 

Zin om deze week als één van haar Diamonds rond te lopen? (Diamonds, zo noemt ze haar fans.) Check dan even de shoppingpage die ik voor je heb samengesteld. 
van links naar rechts
Armband 14,99 River Island/Clutch 199,- Vlieger en van dam
Jurk 62,45 River Island
Earcuff 15,60 Topshop/Schoen 995,- United Nude
KettingKraag 34,95 River Island/ GlitterEyeTattoo 8,75 River Island

Geen opmerkingen:

Een reactie posten