maandag 3 september 2012

Flash Fashion Store

Ik was gister voor het eerst op de Sunday Market en wat was dat leuk! Allemaal leuk kraampjes met kleding, antiek, servies, sieraden, speelgoed, lekkernijen en nog veel meer leuks.

Na wat kraampjes te hebben bekeken kwam ik bij de kraam van Flash Fashion Store. Na het zien van hun leuke artikelen werd ik hebberig. Want er was zoveel leuks! Jammer genoeg had ik het geld er niet voor, maar het is zeker iets om te onthouden. Toen ik thuis was heb ik ze even opgezocht op internet. Wat blijkt, ze hebben een eigen webshop, dus je kan gewoon vanuit je luie stoel hele hippe dingen scoren.

Ze verkopen verschillende artikelen bijvoorbeeld, shirtjes, sieraden, shorts, tassen en shawls. De prijzen zijn verschillend, maar van bijvoorbeeld de prijzen van de ringen liggen ze iets hoger dan gemiddeld. Dan heb je wel iets origineels, modieus of opvallends wat je niet zo snel tegen zult komen. En nog iets, voor de mannen onder ons verkopen ze ook toffe items.

Nieuwsgierig geworden? Check dan even hun website: http://www.flashfashionstore.com Wil je de artikelen in het echt bewonderen, dan zal je ze vast wel kunnen vinden op de Sunday Market.

Dit zijn mijn favorieten!

van links naar rechts
Top Twiggy 14,95/ Gun Ring 29,95
Tas 14,95/ Ketting Retro Camera 29,95
Oorbellen shirt met hanger 16,95
Ketting 14,95/ Ring draaitafel 34,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten