zaterdag 1 september 2012

Carly Rae Jepsen


Carly Rae Jepsen je kent haar vast wel van haar zoete liedjes  "Call me maybe" en "Good time". Ze deed mee aan het vijfde seizoen van Canadian Idol en werd derde. Ik dacht altijd dat ze jonger was dan ik, maar goed mijn leeftijd schattingen zijn nooit zo geweldig en dat blijkt maar weer. Want Carly is al 26 jaar.

Haar kledingstijl is lief, cute en soms sexy. Ze probeert naar mijn idee soms wat gewaagdere kleding te dragen om van dat lieve imago af te komen. Of ik dat bij haar imago vind passen.. Eigenlijk niet. Ik vind haar meer in het straatje van Taylor Swift style passen dan Rihanna, maar goed we zullen zien wat de toekomst met haar kledingstijl gaat doen.

Ben je vandaag in voor een cute Carly Rae Jepsen kledingstijl. Onderaan de pagina heb ik weer shoppingpage samengesteld met Carly als inspiratiebron.

Fijn weekend!van links naar rechts
Oorbellen 7,10 ASOS/Ring 17,90 Topshop/Haarband 2,90 Forever21
Ring 4,90 Forever21/Jurk 45,55 Topshop/Pumps 79,95 Fashionchick
Clutch 48,45 ASOS/Panty 6.90 Forever21


Geen opmerkingen:

Een reactie posten