maandag 24 september 2012

C4C Vintage Market: THE DAY AFTER!


Gister was het dan eindelijk zo ver. De  C4C Affordable Vintage XL Market waar we allemaal zo lang op hebben gewacht, vond plaats in het Trouw gebouw in Amsterdam. Hier een kort verslag over mijn beleving op deze gezellige vintage markt.

Gezellig dat was het zeker. Iedereen had een glimlach op zijn of haar gezicht en de sfeer wat relaxed. Overal was wel wat te zien en ik wist daarom ook niet altijd waar ik moest kijken. Er was van alles te koop. Van  een Diane Furstenberg jas tot de glitter jurk van je oma en er waren ook nieuwe artikelen verkrijgbaar. Voor iedereen dus wel wat leuks te vinden. 

Naast dat je lekker kon rond snuffelen en shoppen, klonk er een vrolijke beat door de ruimtes en kon je plaats nemen in het restaurant waar je een hapje en drankje kon nuttige. Je kon trouwens ook naar de kapper en styling advies vragen.

Ondanks dat ik bijna niks heb gekocht, heb ik me prima vermaakt. De volgende keer als het mogelijk is ga ik weer, want het is sowieso een leuke plek om inspiratie op te doen en lekker rond te neuzen. Ben jij ook geweest en ben jij wel goed geslaagd?

Ik heb een paar foto’s gemaakt om zo een indruk van de vintage markt te krijgen.Thanks C4C Vintage voor de gezellige middag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten