vrijdag 17 augustus 2012

The Black September Issue


Toen ik gister avond thuis kwam en een blik worp op de stapel post die onze aardige buurman voor ons had verzameld, viel het nieuwe nummer van de ELLE gelijk op. Het leek wel een cadeautje en ik kon dan ook niet wachten om het open te maken, want zoals ik wel vaker heb geroepen ik houd van cadeautjes! 


Het tijdschrift zat verpakt in een mooie zwarte harde cover/doos. Toen ik het open maakte zag ik tot mijn verbazing een man op de cover. Dit is de eerste cover van de Nederlandse ELLE waar een man opstaat. ELLE UK had ook al een cover boy hiervoor werden twee uitgave gemaakt met David Beckham als model, maar om eerlijk te zijn vind ik deze Nederlandse uitvoering veel mooier. Niet omdat het Michiel Huisman is, want dat die er niet verkeerd uitziet zullen meer mensen met mij eens zijn. 


De cover is naar mijn mening eenvoudig, strak en straalt fashion uit. Het is een plaatje om naar te kijken. 

The Black Issue is opgedragen aan de mode kleur zwart en ook de geur van Chanel "Noir" geeft het geheel een commercieel plaatje.  De geur is zwaar en kruidig met een klein frisje erin. Naar mijn idee niet een geur voor het zonnige weer van nu maar meer een herfst/winter geur. 


The Black Issue met Michiel Huisman op de cover is maar in gelimiteerde oplage beschikbaar en is te koop voor €4,99 in verschillende boekhandels en in de ELLE Shop! Alle abonnee's hebben er als het goed is al eentje binnen gekregen. Grijp je mis? Wees niet getreurd, het september nummer is gewoon te koop alleen siert inplaats van Michiel Huisman het Nederlandse model Svea Kloosterhof op de cover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten