woensdag 22 augustus 2012

Low Budget Eyeshadows

Chanel, M.A.C, Tom Ford, Sephora, Inglot en Dior. Allemaal  hele leuke merken en ze hebben mooie producten, maar nog al prijzig vergeleken met MUA (Make Up Academy). Toen ik dit merk in de schappen zag liggen tijdens mijn tripje naar Londen was ik verbaasd hoe laag de prijzen waren. Onder andere hadden ze oogschaduw voor 1 pond, lipgloss voor 2 pond en nagellak voor 1 pond.

Lage prijzen zijn leuk, maar zijn de producten ook goed? Ik werd verliefd op twee oogschaduws. Ik heb ze meegenomen en even in de kast laten liggen omdat ik zoveel nieuwe make up had gekocht. Toch was ik vandaag benieuwd naar mijn low budget eyeshadows dus ik ging ze uitproberen. 


Zoals je ziet heb ik voor een paarse en een blauw groene kleur gekozen. De blauw groene is in het iets groener, maar het lukte me niet om een betere foto ervan te maken. Allebei de oogschaduws zijn niet mat maar hebben een shiny, parelmoer glans door de kleur.


De oogschaduws zijn goed dekkend en zijn fijn om mee te werken. Je kan ze makkelijk in elkaar over laten lopen en het blijft lang zitten. Die 1 pond was het meer dan waard. Wanneer komt dit merk naar Nederland? MUA is te koop in de drogist "Superdrug" in Engeland en via hun eigen webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten