vrijdag 31 augustus 2012

Chicks4Chicks Vintage Market

Gister bracht ik mij zoveelste bezoek aan de Open Shop, terwijl ik daar was kreeg ik een flyer. Dat zou ik wel leuk vinden, zei ze. Ik werd nieuwsgierig en kroop thuis achter mijn computertje en bezocht de website. Toen ik even rond surfde was ik overtuigd. Dit is zeker iets voor mij en voor wel meer mensen die van shoppen houden. 

23 september kan je je lol op, want dan is het vintage shopping walhalla geopend op de Wibautstraat 127. Deze modieuze markt, wordt georganiseerd door Chicks4Chicks en staat bekend als  "shopping fenomeen" en "de plek om koopjes te scoren". 

De deuren gaan om 13.00 open en sluiten om 18.00. Entree kost €5,- en voor kinderen tot 12 jaar kost het €2,-. Kan je niet tot 13.00 wachten, wil je de eerste keus hebben en ben je bang dat alle top items je neus voorbij gaan? Koop dan een VIP-Entreebewijs, deze is online te bestellen vanaf 1 september en kost €7,50. Het voordeel hiervan is dat je in plaats van 13.00 al om 11.00 het shopping walhalla mag betreden en samen met de andere VIPS tot 13.00 helemaal los mag gaan!

Ben je nieuwsgierig geworden en is dit nog niet genoeg informatie? Check dan even hun eigen website. http://www.c4cvintage.nl/

Als ik de mogelijkheid krijg ga ik er naar toe, lijkt me helemaal leuk. Gaan jullie ook?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten