vrijdag 13 juli 2012

Sleek GLORY


Ik ben nu een paar dagen terug uit Londen en ik kan met plezier naar mijn aanwinsten kijken. Want tja, ik kon natuurlijk niet met lege handen thuis komen.

Iets wat ik heel graag wou hebben was het Sleek palette GLORY. Speciaal voor de aankomende Olympische spelen die in Londen plaats vinden heeft Sleek dit mooie palette samen gesteld. Natuurlijk kon ik het palette ook via internet kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om het palette wat speciaal voor de Olympische spelen die in Londen plaats vinden in de stad zelf te kopen.

De kleuren die je in het palette vind zijn rustige nude tinten afwisselend met felle tinten. Het leuke aan het hele palette vind ik, dat de kleuren zijn gebaseerd om de metrolijnen van Londen. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en zijn fijn om op te brengen. Foto’s volgen nog van een mooie kleurrijke GLORY eyelook!

De District, Circle en Central vind ik erg mooi.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten