zaterdag 28 juli 2012

Sleek GLORY het vervolg..


Gister avond was het dan zo ver. De Olympische spelen werd geopend door een boel spektakel. Ik heb de helft maar gezien, want ik was te moe om tot 01.00 te blijven zitten maar ik was erg onder de indruk. De opening was leuk voor jong en oud. Het was niet alleen leuke entertainment, het leek soms net alsof je naar een musical of film aan het kijken was, omdat er verschillende verhalen werden verteld.

Genoeg over gisteravond, ik had jullie nog beloofd om het Sleek palette "GLORY" wat speciaal voor de Olympische spelen is samengesteld uit te proberen. Ik wil eerst even zeggen dat ik natuurlijk geen beautyblogger, visagist of andere make up artiest ben. Ik vind het gewoon leuk om soms te kliederen met make up. Dus verwacht er niet teveel van. ;-)

Ik heb twee looks gemaakt en bij allebei zie je dat de kleuren goed dekken en vol pigment zitten. Ik ben erg blij met het palette, want zelfs op mijn donkere huid kan je goed de kleuren zien en dat is vaak niet het geval bij oogschaduw. Allebei de looks zijn misschien nog al heftig voor alledaags, maar voor een feestje kan je zeker deze kleuren gebruiken. Heb je geen feestje? Dan maak je toch gewoon je eigen feestje, vindt de groenteman vast ook wel eens leuk om een paar kleurrijke ogen te zien.

Gebruikte kleuren:
Circle & Central
Gebruikte kleuren:
District, Circle & Victoria

Geen opmerkingen:

Een reactie posten