vrijdag 27 juli 2012

Rita OraJe kent Rita Ora vast wel van de liedjes "Hot Right Now" en "R.I.P". Ze veroverd langzaam Europa, Amerika en de rest van de wereld met haar muziek, maar naast haar muzikaliteit heeft ze een opvallende uitgesproken kleding stijl.

Haar kleding stijl is sexy, uitdagend, stoer, street, vrouwelijk en opvallend. Ze houdt van veel accessoires, korte shortjes, blonde lokken en rode lippen. Rita is iemand die je de komende tijd denk ik goed in de gaten mag gaan houden, want ze is voor modeliefhebbers een goede inspiratiebron. Haar stijl kan je vergelijken met Rihanna en Beyonce, alleen vind ik de stijl van Rita Ora iets ruiger en doet me soms denken aan de jaren 90.

Wil je er ook zo uit zien als Rita Ora? Ik heb een Topshop outfit samengesteld met Rita Ora als inspiratiebron. 

van links naar rechts

Top 15,35/Ketting 16,-/Ear Cuff 16,-
Oorbellen 5,10/Zonnebril 20,45/Jacket 95,90
Ring 9,60/Pumps 223,75/Ketting19,20
Short 28,15/Ring 17,90

Moet ik vaker een celeb style bespreken? Let me know! *klik*


Geen opmerkingen:

Een reactie posten