vrijdag 20 juli 2012

Rain Boots

Het liefst zou ik een bericht typen over zon, zee, strand en andere leuke dingen die bij een zonnige zomer horen. Maar jammer genoeg is dit niet het geval in Nederland. Nou zijn we wel wat gewend en staan we er ook niet zo raar van te kijken dat het in Nederland weer eens geen "echte zomer" is, maar leuk is anders! Ik hoop voor je dat je nog naar een zonnig land gaat of dat je net terug bent, want een beetje zon doet een mens toch altijd erg goed. (Je wordt er vrolijk van, bruin en het is lekker warm natuurlijk!)


Om toch een beetje inspiratie op te doen voor je rain-proof outfit,  heb ik wat hippe rain boots bij elkaar gezocht van verschillende prijsklassen. Want ondanks dat het regent, moet je er natuurlijk wel fashionable bij lopen en dat kan tegenwoordig met onder andere deze leuke rain boots!

Fijne vakantie nog en ik hoop dat ik toch snel een zonnig bericht kan typen voor jullie.

van links naar rechts
Pink Boots 44,85 (Mel Shoes)  Color Boots 54,95 (Oxygen)  Lace Boots 39,95 (Timeless)  Black Boots 79,95 (Supertrash)  Red Boots 120,95 (Hunter)  Yellow Boots 79,- (Vans)  Block Boots 59,90 (Wedge Welly’s)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten