vrijdag 13 juli 2012

M&M WORLD!Chocoladeeeee! Je kan me er voor wakker maken, ik sta bekend als een echte zoetekauw en chocolade is toch echt één van mijn favoriete snoep. (Dit bericht typ ik ook met een stuk chocolade in mijn hand, dat zegt toch al genoeg? ;-) )


Terwijl ik samen met vriendin N. over Piccadilly Circus liep in Londen zagen we opeens een groot gebouw met allemaal kleurtjes en lampjes. Ons nieuwsgierigheid won het van onze trek, we waren namelijk opzoek naar een restaurant om daar te gaan eten. Daar was het dan, het walhalla van elke chocoladeliefhebber M&M WORLD! Een grote winkel met wel 4 etage’s vol M&M’s en andere promotie spullen van M&M. Natuurlijk is het zo commercieel als het maar zijn kan, maar het was toch een hele belevenis. Je wist niet waar je moest kijk en overal was er wel wat te zien. Zo waren er grote M&M’s waar je mee op de foto kon, schilderijen met daarop bekende mensen in M&M vorm en waren er kunstwerken gemaakt van M&M’s. Je kon er ook verschillende producten kopen zoals, t-shirts, bekers, servies, beeldjes, theedoeken, je kon het zo gek niet bedenken of ze hadden het in M&M stijl. Natuurlijk waren er ook M&M’s te koop! Want die zijn natuurlijk het belangrijkste. Zo kon je je eigen M&M mix maken. Alle kleuren van de regenboog waren er te vinden, ook kleuren die je anders niet in je zak M&M’s van de supermarkt zult vinden. Ik kon het niet laten om ook even zo’n leuke gekleurde mix te maken, check de foto’s voor het resultaat! Of ze lekker zijn weet ik niet, want ik vind ze nog te leuk om naar te kijken. Hoe lang ik het vol houd weet ik niet.. Haha.

Heb je tijd? Ga dan even langs, het is ook al alleen maar leuk om even te kijken. 


Adres: 
Swiss Court 1 
WC2H 7DG Londen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten