vrijdag 6 juli 2012

London is the place for C..


Zoals Lord Kitchener ooit zong, "London is the place for me" zo zing ik de laatste dagen mijn eigen versie, "London is the place for C..". Want het is bijna zover één deze dagen zal ik vertrekken naar mijn lievelings stad Londen. Samen met vriendin N. zal ik de stad onveilig maken en mijn bankrekening plunderen! Want als ik in Londen ben moet ik geld uit kunnen geven. In Londen is namelijk toch alles leuker, mooier, hipper, gezelliger en ga zo maar door. 

Sinds ik Londen heb ontmoet, heeft ze een plekje in mijn hart veroverd en wordt mijn liefde voor haar alleen maar groter en groter. Waarom ik Londen zo leuk vind? Er zijn leuke winkels en markten maar naast dat het er super is om te shoppen heb je in Londen veel leuke en mooie musea, gezellige restaurantjes, lieve mensen, kan je er natuurlijk super naar de musical en is het een hele inspirerende stad. De mini vakantie die ik daar ga vieren zal niet alleen maar om shoppen draaien ook ga ik veel foto's maken en de creatieve en inspirerende sfeer proberen op te snuiven! Zodat als ik straks weer terug ben jullie op een dosis nieuwe inspirerende blogs kan trakteren. Dus jullie zien, lezen of horen het nog wel! 

Wordt vervolgt.. ;-)

X C..

Londen door de jaren heen.
foto's by C..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten