zondag 1 juli 2012

Kunstwerkjes op je lichaam


De zon schijnt en alles wat veilig bedekt zat onder die dikke trui en lange spijkerbroek mag weer gezien worden. En dan gebeurd het! Naast de te witte benen (ik weet het, ik heb makkelijk praten) en behaarde mannen ruggen zie je ook genoeg mooi's rond lopen. 

Tatoeages vind je mooi of niet, nou is er een verschil tussen tatoeages en tatoeages. Ik vind persoonlijk ook niet alles even mooi, maar het blijft een soort kunst en ik vind het altijd  leuk om te bekijken. Mensen blijven me verrassen, want van mensen waarvan ik het niet verwacht, komt er opeens een kunstwerkje onder die trui vandaan. Tatoeages zijn helemaal hip en steeds meer mensen nemen er eentje, alleen ik ben er zwaar op tegen als je er een neemt om erbij te horen. Maar goed ieder zijn eigen mening. Tatoeages blijven naar mijn idee fascinerend, (shockerend), inspirerend en kunstzinnig. 

Ben jij ook in het bezit van een mooi kunstwerkje of ben je er juist op tegen? Ik met mijn mini tatoeage hoor bij de club haha. ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten