vrijdag 13 juli 2012

Bas Kosters: LOVE FUCK YEAH

Bas Kosters, de Nederlandse ontwerper met de meeste piercings die bekend staat om zijn uitdagende, opvallende soms shockeerde ontwerpen. Wat had ik graag bij deze show willen zijn, maar goed wie weet mag ik er ooit nog eens eentje mee maken! Want ja ik vind Bas Kosters nou echt heel leuk! Ik hou van zijn kleurtjes, poppetjes en zijn eigenzinnige smaak. Het mooie vind ik dat hij zijn ontwerpen maakt zoals hij dat wilt en niet mee doet aan trends en rages, hij blijft zich zelf. 

Vandaag liet hij zijn nieuwe collectie genaamd: "LOVE FUCK YEAH" zien op de Amsterdam Fashion Week.  De collectie staat volledig in het teken van "liefde". Terwijl toen hij de inspiratie kreeg juist zijn hart net was gebroken met zijn geliefde waar hij een 9 jaar lange relatie mee had. Maar hij is niet getreurd want sinds kort is de Nederlandse ontwerper weer tot zijn oren verliefd en dat mag de hele wereld weten!

Toen ik de collectie zag, moest ik gelijk aan een roze wolk denken. Overal zie je roze, rode details, paillette, tulle en allemaal hartjes. De illustraties zijn natuurlijk ook van de partij, samen met de niet voor de hand liggende silhouette. Het is een feestje om naar te kijken en ik hoop dat jij dat ook vindt. 
 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten