maandag 4 juni 2012

Waar zijn de kinderen?

Fashion, wat is het toch leuk en fijn om zo je te kunnen onderscheiden van de massa, of juist ergens bij te willen horen. Je kan er niet vroeg ermee beginnen, vinden dan ook sommige moeders (en vaders). Ik erger me altijd dood als ik een klein meisje van 5 op hakschoentjes zie lopen of een meisje van 10 al met een laag foundation en te dikke laag mascara op, het winkelcentrum bewandeld alsof ze op de catwalk loopt. (op haar manier dan)

Ik geef hier echt niet alleen de ouders de schuld van en ja ik vond het vroeger ook leuk om mijn moeders lippenstift op te doen, en ja het heeft ook wel wat grappig’s en schattigs als je zo’n popje voorbij ziet rennen. Maar mijn vraag is dan toch, waarom moeten we allemaal zo snel volwassen worden en mogen ze geen kind meer zijn? Of waarom willen ze geen kind zijn, hoe komt dat?

Nu klink ik vast als een ouderwets mens en natuurlijk vind ik het leuk op mijn aller liefste neefje van 1 mooie kleertjes aan te geven, maar dat betekend toch niet dat ik van hem een levende pop maak.. Waar zijn de tijden dat je met die lelijke trui loopt waar je je later enorm voor gaat schamen en hard om moet lachen. Nee we moeten er al tiptop uit zien, maakt niet uit hoe oud je bent. Gelukkig geld dit niet voor elk kind en zijn er nog zusjes die met een te grote trui aan lopen van hun broer. En dat betekend nu niet dat zij er niet leuk uit ziet. Want ook al loop je er niet volgens de laatste (kinder) trends bij, kan je er nog heel erg leuk uit zien. ;-)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten