maandag 11 juni 2012

Speciaal voor mijn zus (Black Party Dresses)

Vandaag is het feest, want mijn zus is jarig! Woehoeee! En om haar een leuk digitaal verjaardagscadeautje te geven dacht ik, ik schrijf speciaal een leuk blogbericht voor haar. Nou lijken mijn zus en ik helemaal niet op elkaar, want zij is niet zo shopaholic als ik, maar vind het natuurlijk altijd wel leuk om dingen van haar zusje te "lenen". En ze vind mode leuk maar met maten. Voor deze feestelijke dag, dacht ik laat ik eens wat leuke party dresses uitzoeken die mijn zus misschien wel leuk zou vinden. Haar lievelings kleur is onder andere zwart, (nee ze is geen gothic..) dus heb ik dat als basis kleur gekozen voor de jurkjes. De jurkjes zijn van de River Island en van de Topshop en let op de prijzen zijn in ponden. Ik hoop dat er wat leuks tussen zit voor me zus, maar misschien zie jij er ook wat leuks tussen zitten. Alle jurkjes zijn verkrijgbaar via hun eigen webshops.

Ennuhh gefeliciteerd zuster!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten