woensdag 20 juni 2012

Shopping Review: Open shop Amsterdam


Een paar jaar geleden vertelde een (oud) klasgenoot mij over deze oohh zo leuke winkel in Amsterdam. “Daar hebben ze hele leuk spullen, dat vind jij vast ook wel leuk!” zei ze. Ik heb het over de Open shop. Sinds ik het bestaan van deze winkel weet, kom ik er bijna altijd wanneer ik ga winkelen in Amsterdam. Ik kom er zelf vanwege de originele en betaalbare sieraden, want als ik een ketting van de Open shop om mijn nek heb hangen en ik er trots mee rond loop, krijg ik vaak leuke reacties. 


Naast sieraden en andere accessoires verkopen ze ook unieke kleding die veel al gemaakt is door Nederlandse jonge ontwerpers. Het leuke aan de winkel is dat de ontwerpers zelf ook om de beurt in de winkel staan om hun eigen artikelen en die van hun mede ontwerpers te verkopen.

Zelf heb ik nog nooit kleding gekocht bij de Open shop en zal deze review over de verkoop van de sieraden gaan. Maar wie weet dat ik ooit nog eens een leuk kledingstuk koop, want ze hebben altijd zulke toffe dingen!

Sfeer & Indeling:
Het is een klein winkeltje, dus dat maakt de winkel overzichtelijk. De sieraden zijn voor de kassa en naast de kassa te vinden in een kastje. Vaak als ik in een kleine winkel loop heb ik altijd het idee dat ik heel erg in de gaten word gehouden en dat ze perse iets aan je willen verkopen. Ondanks dat de Open shop ook een kleine winkel is, is dat helemaal niet het geval. De sfeer is altijd relaxed en je kan altijd rustig rond kijken zonder dat je op je vingers word gekeken.

Personeel & Paskamers:
Het personeel is altijd even vriendelijk en probeert je altijd zo goed mogelijk te helpen. Er zijn dacht ik 2 paskamers, maar goed die heb je niet nodig als je sieraden gaat passen. ;-)

Artikelen:
Zoals ik al in de intro heb verteld zijn er accessoires, sieraden en kleding te koop. Er zitten veel unieke stukken bij, van Nederlandse jonge ontwerpers. Daarnaast zijn er ook artikelen te koop van wat bekendere merken zoals Club Manhattan, Motel en Iron Fist.

Prijs & Kwaliteit:
De prijzen zijn gemiddeld tot laag en de kwaliteit is altijd goed. Ik heb nog geen één ketting, ring of ander sieraad wat kapot is.

Open shop is dus echt een aanrader voor mensen die van unieke artikelen houden. Woon je nou toevallig aan de andere kant van het land en wil je heel graag wat kopen bij de Open shop, wees dat niet getreurd want sinds kort zijn ze in het bezit van een eigen webshop! Ik zeg shoppen maar!!Owja en hebben ze geen geweldige slogan..? Ik hoop dat ik ooit nog eens zo’n tasje kan scoren.! :-D
Adres:
Nieuwezijds Voorburgwal 291
1012 RL Amsterdam


Openingstijden:
Alle dagen van 12.00-18.00

Vanmiddag kon ik heel even deze super leuke ketting bemachtigen. Ik wou hem al zo lang, gelukkig hadden ze hem nog! :-)


1 opmerking:

  1. Wat een super leuk blog!! Daar zijn we heel blij mee! Veel liefs en groetjes van Open Shop!

    BeantwoordenVerwijderen