woensdag 27 juni 2012

Shopping review: Bij ons vintage
Vintage winkels, je ziet ze overal en ze komen als paddenstoelen uit de grond. En dat is natuurlijk omdat vintage de laatste jaren super hip is. De ene winkel is nog hipper en vintagerrrr (als dat een woord zou zijn dat was dat het vast) dan de ander. Maar goed, laten we het kaft van het koren eens scheiden, want er zijn vintage winkels en er zijn vintage winkels al zeg ik het zelf!

Nou kwam ik opeens deze vintage winkel tegen en dat vond ik nou echt een leuke, echte, niet onbelangrijk betaalbare ( Jaaa, want we hebben nog steeds last van de crisis) vintage winkel. De vintage winkel waar ik het over heb heet “Bij ons vintage” en bevindt zich in Amsterdam. Het is een grote winkel, waar ze mannen kleding, vrouwen kleding, accessoires, schoenen, gadgets en andere leuke dingen verkopen.Sfeer & Indeling:
De keren dat ik er ben geweest was er een rustige sfeer, dit kwam denk ik ook omdat er bijna geen klanten waren. De indeling is makkelijk. De ene kant mannen kleding de andere kant vrouwen kleding. In het begin van de winkel vind je sieraden en op planken boven de kledingrekken staan tassen. Ook vind je verschillende accessoires en gadgets tussen de kledingrekken. Het is een overzichtelijk winkel en de indeling vind ik erg fijn, het is er ook netjes.

Personeel & Paskamers:
Het personeel is vriendelijk, maar daar heb je bijna tot geen contact mee. Wel beantwoorden ze je vragen goed en zijn behulpzaam.
Er zijn twee paskamers. Ben je aan het wachten op iemand die aan het passen is, dan kan je plaats nemen op de bank.

Artikelen:
Ze hebben genoeg en je kan lekker neuzen tussen de old skool truien en hippe shortjes. Wat ik ook erg leuk vind is dat ze naast sieraden ook gadgets en meubels verkopen, dat maakt zo’n winkel toch weer interessanter en zo is er altijd wel wat leuks te vinden.

Prijs & Kwaliteit:
De artikelen zijn goed betaalbaar, soms vind ik het naar mijn idee zelfs goedkoop. Ze verkopen ook echt mooie spullen, ik denk dat de kwaliteit daarom ook echt wel goed is. Anders zouden ze het lijkt mij niet verkopen. Betaalbaar en goede kwaliteit wie wil dat nou niet?Hou je van vintage winkels en vind je het leuk om lekker rond te snuffelen dat moet je echt even langs de winkel “Bij ons vintage” gaan. Je wordt verrast, want ze hebben echt leuke betaalbare en unieke spulletjes. Het leuke is dat hij net zoals veel winkels elke dag open is. Dus er is vast wel een dag waarop je kan om even langs te gaan. ;-)

Adres:
Nieuwezijds Voorburgwal 150
1012 SJ Amsterdam,

Openingstijden

maandag 12.00-20.00
dinsdag 11.00-20.00
woensdag 11.00-20.00
donderdag 10.00-21.00
vrijdag 10.00-20.00
zaterdag 10.00-20.00
zondag 10.00-20.00
Geen opmerkingen:

Een reactie posten